Ajankohtaislistaus
1.9.2022

Annamme asiakkaillemme henkilökohtaista neuvontaa ajanvarauksella. Myös palvelunumeromme palvelee uusilla aukioloajoilla: maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 9–15.

Eläketurvakeskuksen asiakaspalvelussa palvelemme asiakkaita ulkomaantyön vakuuttamisen, ulkomaisen eläkkeen hakemisen, eläkeneuvonnan ja vakuuttamisen valvonnan asioissa.

Jouhevimmin henkilökohtaista palvelua saa varaamalla itselleen sopivan asiakaspalveluajan verkkosivuiltamme. Aikoja on varattavissa kaikille arkipäiville. Soitamme varattuna aikana asiakkaalle, jolloin puhelusta ei tule asiakkaalle puhelinmaksuja.

Asiakaspalveluumme saa yhteyden myös ilman ajanvarausta. Vastaamme asiakkaiden puheluihin maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 9–15.

Lisäksi asiakkaamme voivat hoitaa asioitaan asiointipalvelussa, esimerkiksi hakea lähetetyn työntekijän A1-todistusta sekä seurata ulkomaan eläkehakemuksen, A1-todistuksen tai vakuuttamisen valvonnan käsittelytilannetta.

Asiakas voi olla meihin yhteydessä joka arkipäivä myös ETK.fi ja Työeläke.fi-sivustoilla chatin kautta sekä lähettää ja vastaanottaa Suomi.fi-viestejä.

Varaa aika asiakaspalveluumme

Asiakaspalvelun yhteystiedot

Eläketurvakeskus (ETK) on lakisääteinen työeläketurvan kehittäjä, asiantuntija ja yhteisten palvelujen tuottaja.