Tilaa uutiskirjeitä valitsemalla lomakkeella sinua kiinnostavat vaihtoehdot. Muista ilmoittaa myös nimesi ja sähköpostiosoitteesi.

Uutiskirjeiden tietosuojasta voit lukea verkkopalveluiden tietosuojaselosteesta. Tutustu myös yleisiin tietosuojakäytäntöihimme.

Eläkefakta

Tuotamme korkeatasoista ja laajasti hyödynnettyä asiantuntijatietoa eläketurvan arviointiin ja kehittämiseen. Tutkimme eläketurvaa, teemme ennusteita ja laadimme tilastoja. Eläkefakta kokoaa yhteen julkaisujamme ja niiden keskeisiä havaintoja sekä esittelee muita ajankohtaisia asioita. Ilmestyy 10 kertaa vuodessa.
Viimeisimmät Eläkefaktat uutiskirjearkistossa

Koulutus

ETK on työeläkejärjestelmän luotettava ja arvostettu kouluttaja. Tarjoamme eläkejärjestelmän toimijoille peruskoulutusta sekä täydentäviä ja syventäviä koulutuksia eri teemoista ja ajankohtaisista uudistuksista. Koulutuskirjeen avulla saat säännöllisesti tietoa tulevista koulutuksistamme. Ilmestyy 10 kertaa vuodessa.
Viimeisimmät koulutuksen uutiskirjeet uutiskirjearkistossa

Työeläkelehti.fi

Työeläke-lehti on ETK:n julkaisema työeläkealan ammatti- ja sidosryhmälehti. Nimensä mukaisesti lehti kertoo työstä ja eläketurvasta. Työeläke (neljästi vuodessa) ja Arbetspension (kahdesti vuodessa) ilmestyvät eri päätelaitteilla verkossa luettavana digilehtenä Työeläkelehti.fi:ssä. Uutiskirje ilmestyy kunkin lehden ilmestyttyä ja kertoo uusimman lehden sisällöt.
Viimeisimmät Työeläke-lehden uutiskirjeet uutiskirjearkistossa

Vakuuttaminen ja valvonta

Palvelemme työnantajia, yrittäjiä ja viranomaisia tarjoamalla ajankohtaista tietoa työeläkevakuuttamisesta ja sen valvonnasta. Vakuuttamis- ja valvontakirje kertoo sinulle mm. työvoiman liikkumisesta yli rajojen, ulkomaantyön vakuuttamisen säännöistä ja muutoksista sekä valvontatuloksista. Ilmestyy 6 kertaa vuodessa.
Viimeisimmät vakuuttamisen ja valvonnan uutiskirjeet uutiskirjearkistossa

Rekisteripalveluiden uutiskirje

ETK kehittää työeläkealan yhteisiä tietojärjestelmiä ja niihin liittyvää kansallista ja kansainvälistä tietojenvaihtoa sekä huolehtii työeläkealan keskusrekistereistä. Tämä uutiskirje tarjoaa ajankohtaista asiantuntijatietoa palveluistamme sekä työeläkealan yhteisistä kehittämistöistä ja erilaisista työeläkealaan vaikuttavista meneillään olevista hankkeista ja selvityksistä, joita tehdään yhteistyössä työeläkejärjestelmän, Kelan ja viranomaisten kanssa. Ilmestyy noin 4 kertaa vuodessa.
Viimeisimmät rekisteripalveluiden uutiskirjeet uutiskirjearkistossa

Eläkkeet ulkomailta

ETK toimii kansainvälisissä eläkeasioissa linkkinä suomalaisten ja ulkomaisten eläkelaitosten ja Kelan välillä. Uutiskirjeessämme kerromme ajankohtaista tietoa muiden maiden eläkeasioista liittyen mm. ulkomaisten eläkkeiden hakuvaatimuksiin, eläkeikiin, eläkejärjestelmien muutoksiin, elossaolotodistuksiin sekä eläkkeen saamisen muihin edellytyksiin. Ilmestyy 4 kertaa vuodessa.
Viimeisimmät Eläkkeet ulkomailta -uutiskirjeet uutiskirjearkistossa

Päättäjän eläkefakta

Päättäjän eläkefakta tiivistää olennaisimman uuden tiedon päätöksenteon tueksi. Tuotamme tutkimus- ja asiantuntijatietoa työeläketurvan arviointiin ja kehittämiseen. Tutkimme eläketurvaa, teemme ennusteita ja laadimme tilastoja. Uutiskirje ilmestyy noin viisi kertaa vuodessa.
Viimeisimmät Päättäjän eläkefakta -uutiskirjeet uutiskirjearkistossa

Newsletter

Englanninkielinen kirjeemme on tarkoitettu ulkomailla toimiville yhteistyökumppaneillemme ja sidosryhmillemme. Newsletter tarjoaa faktatietoa Suomen eläketurvasta, kansainvälisesti mielenkiintoisia tutkimustuloksia sekä Suomen eläkejärjestelmän vertailua muihin maihin. Ilmestyy 4 kertaa vuodessa. Tilauslomake ja arkisto englanninkielisellä sivullamme

Nyhetsbrev

Ruotsinkielinen kirjeemme kertoo sinulle työeläkealan ajankohtaisia asioista ja uusimmasta asiantuntijatiedostamme toisella kotimaisella. Ilmestyy 4 kertaa vuodessa. Tilauslomake ja arkisto ruotsinkielisellä sivullamme.

Eläketurvakeskus (ETK) on lakisääteinen työeläketurvan kehittäjä, asiantuntija ja yhteisten palvelujen tuottaja.