Tämän syksyn Työeläkepäivän aiheita ovat muuttuva maailma ja eläkejärjestelmän kriisinkestävyys. Korona vaikuttaa myös Työeläkepäivän järjestelyihin: tapahtuma pidetään poikkeuksellisesti verkossa.

Työeläkepäivä 17.11. pidetään verkossa – tule mukaan!

Työeläkepäivä pidetään tiistaina 17.11. verkossa. Voit seurata päivän puheenvuorot, paneelikeskustelun ja osallistua valitsemaasi seminaarin kätevästi videoyhteydellä omalta tietokoneeltasi. Luvassa on huippupuhujia, alan ajankohtaisimpia aiheita ja tuoreita näkökulmia. Iltapäivän aikana pääset myös verkostoitumaan virtuaalisesti.

Tarjoamme virtuaalisen Työeläkepäivän puoleen hintaan eli osallistumismaksu on 100 euroa.

Tutustu ohjelmaan

Työeläkepäivä on vuosittainen tapahtuma työeläkealan ja sosiaalivakuuttamisen asiantuntijoille. Päivä kokoaa yhteen yli 700 alan päättäjää, vaikuttajaa ja ammattilaista. Työeläkepäivän järjestää Eläketurvakeskus.

Tänä vuonna Työeläkepäivässä puhuttavat muuttuva maailma ja eläkealan matka kriisien yli kohti uutta aikaa. Paneeli ruotii työkykyä ja työkyvyttömyyttä sekä vastaa kiperään kysymykseen, voisiko eläkeala tehdä näissä asioissa nykyistä enemmän? Päivän päätteeksi saamme toimintaohjeita itsemme ja toistemme johtamiseen kohti epävarmaa tulevaisuutta.

Iltapäivään kuuluvat tuttuun tapaan kolme vaihtoehtoista seminaaria, jotka valottavat tällä kertaa suurta sosiaaliturvauudistusta, sijoitustuottoja nollakorkojen maailmassa ja 50-vuotiaan YEL- vakuutuksen kunnon kohennustarpeita.

Ilmoittautuminen on jo alkanut!

Ilmoittaudu mukaan Työeläkepäivään verkossa viimeistään 11.11.2020. Lähetämme ilmoittautuneille ohjeet osallistumista varten ennen tapahtumaa.

Tilaa itsellesi Työeläkepäivän uutiskirje, saat tuoreet tiedot ohjelmasta ensimmäisten joukossa!

Aiempien Työeläkepäivien esityksiä verkossa

Uutta ohjelmaa odotellessasi voit tutustua edellisen vuoden esityksiin.