Eläketurvakeskuksen brändi, visuaalinen ilme ja niihin liittyvä ohjeistus on kuvattu brändikirjassamme. Brändikirjasta voit lukea tarinamme sekä tutustua brändimme taustalla oleviin viestinnän periaatteisiin, äänensävyyn ja arvoihin. Kirjasta löytyy myös hissipuhe ETK:sta: tiivis kuvaus organisaatiostamme ja palveluistamme. Brändikirjan visuaalinen ohjeistus sisältää tunnuksen käytön, värit, typografian sekä kuva- ja infografiikkalinjaukset.

Kuvapankistamme voit ladata brändikirjan ja valokuvia Eläketurvakeskuksen johtajista, asiantuntijoista ja tapahtumista. Myös liikemerkki ja infografiikkaa on ladattavissa vapaasti pankista.

Siirry kuvapankkiin

Työeläkejärjestelmä kuvina

Kuvapaketti sisältää keskeisiä tietoja työeläkejärjestelmästä ja sen toiminnasta. Voit selailla kuvapakettia suoraan sivustolla. Kuvat ovat myös vapaasti ladattavissa ppt- ja pdf-muodossa. Muistathan mainita lähteen aina kuvia lainatessasi.

Työeläkejärjestelmä kuvina 5.4.2024 (ppt)

Esitetyt tilastotiedot perustuvat mm. Eläketurvakeskuksen rekisteritietoihin, Kelan ja Työeläkevakuuttajat TELA:n keräämiin tietoihin sekä eläkelaitosten tilinpäätöksiin.

Tietoja päivitetään ja täsmennetään vuosittain sitä mukaa, kun uutta tietoa on saatavilla.

Eläketurvakeskus (ETK) on lakisääteinen työeläketurvan kehittäjä, asiantuntija ja yhteisten palvelujen tuottaja.