Ajankohtaislistaus
6.9.2023

Tule maksuttomaan 1,5 h webinaariin kuulemaan, mitä työnantajan on hyvä tietää EU:ssa etätyötä tekevän työntekijän sosiaaliturvasta. Webinaari pidetään torstaina 5.10.2023 klo 9–10.30.

Työnantajille suunnatussa webinaarissa pureudumme EU-alueella työskentelevien etätyöntekijöiden sosiaaliturvasääntöihin ja esimerkkeihin. Kerromme myös uudesta EU:n etätyösopimuksesta. Lisäksi kuulemme webinaarissa Verohallinnon kommentit ja esimerkkejä etätyöhön liittyen. Osallistujat voivat vastata kyselyyn ja näin vaikuttaa webinaarin sisältöön sekä jättää myös ennakkokysymyksiä. 

Etätöissä EU:ssa – mitä työnantajan tulee tietää etätyöntekijän sosiaaliturvasta? 
Aika: 5.10.2023 klo 9–10.30.   
Paikka: Tilaisuus järjestetään etänä Teamsin kautta.  
Lisätietoa ja ilmoittautuminen: koulutuskalenterissa.  
Tilaisuus on maksuton.  

Huomio! Jos tarvitset enemmän tietoa ulkomaantyön vakuuttamisasioista, ilmoittaudu 29.11.2023 klo 9–12 pidettävälle Ulkomaantyön vakuuttamisen perusteet -kurssille. Kurssilla käydään läpi sosiaaliturvaa eri tilanteissa, esimerkiksi kun työntekijä on lähdössä Suomesta ulkomaille työkomennukselle, työmatkoille tai etätöihin. Koulutus toteutetaan hybridinä. Koulutuksen hinta on 170 €. Ilmoittaudu: koulutuskalenterissa.  

Lisätietoa:  

Eläketurvakeskus järjestää säännöllisesti koulutuksia ulkomaantyön vakuuttamisesta. Ilmoitamme koulutuksista koulutuskalenterissamme sekä Vakuuttamisen ja valvonnan ja Koulutuksen uutiskirjeillä.  

Siirry koulutuskalenteriin 

Tilaa uutiskirje