Ajankohtaislistaus
6.9.2023

Tule maksuttomaan 1,5 h webinaariin kuulemaan, mitä työnantajan on hyvä tietää EU:ssa etätyötä tekevän työntekijän sosiaaliturvasta. Webinaari pidetään torstaina 5.10.2023 klo 9–10.30.

Työnantajille suunnatussa webinaarissa pureudumme EU-alueella työskentelevien etätyöntekijöiden sosiaaliturvasääntöihin ja esimerkkeihin. Kerromme myös uudesta EU:n etätyösopimuksesta. Lisäksi kuulemme webinaarissa Verohallinnon kommentit ja esimerkkejä etätyöhön liittyen. Osallistujat voivat vastata kyselyyn ja näin vaikuttaa webinaarin sisältöön sekä jättää myös ennakkokysymyksiä. 

Etätöissä EU:ssa – mitä työnantajan tulee tietää etätyöntekijän sosiaaliturvasta? 
Aika: 5.10.2023 klo 9–10.30.   
Paikka: Tilaisuus järjestetään etänä Teamsin kautta.  
Lisätietoa ja ilmoittautuminen: koulutuskalenterissa.  
Tilaisuus on maksuton.  

Huomio! Jos tarvitset enemmän tietoa ulkomaantyön vakuuttamisasioista, ilmoittaudu 29.11.2023 klo 9–12 pidettävälle Ulkomaantyön vakuuttamisen perusteet -kurssille. Kurssilla käydään läpi sosiaaliturvaa eri tilanteissa, esimerkiksi kun työntekijä on lähdössä Suomesta ulkomaille työkomennukselle, työmatkoille tai etätöihin. Koulutus toteutetaan hybridinä. Koulutuksen hinta on 170 €. Ilmoittaudu: koulutuskalenterissa.  

Lisätietoa:  

Eläketurvakeskus järjestää säännöllisesti koulutuksia ulkomaantyön vakuuttamisesta. Ilmoitamme koulutuksista koulutuskalenterissamme sekä Vakuuttamisen ja valvonnan ja Koulutuksen uutiskirjeillä.  

Siirry koulutuskalenteriin 

Tilaa uutiskirje  

Eläketurvakeskus (ETK) on lakisääteinen työeläketurvan kehittäjä, asiantuntija ja yhteisten palvelujen tuottaja.