Ajankohtaislistaus
14.3.2024

Eläketurvakeskuksen uusi webinaarisarja tarjoaa ajankohtaista tietoa työeläkealaa koskettavista lakiasioista. Ensimmäisessä jaksossa vieraana on STM:n johtaja Jaana Rissanen. Ilmoittaudu mukaan.

Mitä kaikkea työeläkealalla tapahtuu? Millaisia lakimuutoksia, juridisia linjauksia tai hankkeita on meneillään? Näihin kysymyksiin kurkistamme Lakisääteisillä aamukahveilla.

– Aamukahveilla kuulet työeläkealan keskeisimmistä lakiasioista sekä syventävän asiantuntijapuheenvuoron yhdestä ajankohtaisesta aiheesta, kertoo viestinnän asiantuntija ja webinaarin juontaja, Hanna-Maria Kuntala Eläketurvakeskuksesta.

Ensimmäisessä webinaarissa vieraana on STM:n sosiaaliturva- ja vakuutusosaston johtaja, Jaana Rissanen. Hän kertoo miten Orpon hallitusohjelman työeläkealaa koskettavat kirjaukset etenevät, ja mitä on luvassa hallituskaudella.

Webinaarisarja alkaa perjantaina 5.4. klo 9.00–9.30. Ilmoittaudu mukaan maksuttomaan webinaariin Etk.fi:n koulutuskalenterista. Ilmoittautuneille lähetetään Teams-linkki sähköpostiin.

Tulevat Lakisääteiset aamukahvit järjestetään joka kuukauden ensimmäinen perjantai. Varaa myös tulevat aamukahvit (3.5. ja 7.6.) kalenteristasi.

Lakisääteiset aamukahvit on tarkoitettu kaikille työeläkealan asiantuntijoille, jotka haluavat kuulla työeläkealaa koskettavista lakiasioista.

Tervetuloa mukaan!

Ilmoittaudu: Miten hallitusohjelman kirjaukset etenevät? – ETK LAW: Lakisääteiset aamukahvit – Eläketurvakeskus koulutuskalenteri

Eläketurvakeskus (ETK) on lakisääteinen työeläketurvan kehittäjä, asiantuntija ja yhteisten palvelujen tuottaja.