Ajankohtaislistaus
7.12.2020

Eläketurvakeskus tuottaa pienehkön kampanjan työeläkeasioista noin viisikymppisille. Kampanjan slogan on mukaelma vanhasta sananlaskusta ”Työ tekijäänsä kiittää”.

Tutkimusten mukaan suomalaisten työeläketiedoissa on puutteita. Tämän kampanjan tarkoituksena on herättää jo työuransa puolivälin ohittaneita – suunnilleen viisikymppisiä ja siitä ylöspäin –  ihmisiä miettimään omaa tulevaa työeläkettään: miten suuri se aikanaan on ja mitkä ovat oman eläkeiän eri vaihtoehdot. Viesteissä korostetaan myös eläkkeen kasvua (lykkäyskorotus), jos jatkaa työssä oman alimman eläkeikänsä yli.

Ihmisiä ohjataan tarkistamaan tiedot Työeläke.fi-palvelusta ja sen laskureista. Sivuston kautta pääsee myös tarkistamaan oman työeläkeotteensa ja siirtymään oman eläkevakuuttajan palveluihin.

Kampanja lähti käyntiin muutamilla aikakauslehti-ilmoituksilla, ja se jatkuu joulukuussa digi-, some- ja radiomainonnalla.

Harmaahiuksinen silmälasikasvoinen vaaleansiniseen puseroon pukeutunut nainen katsoo sivulle, kannattelee kynää leukaansa vasten. Tekstinä: Työeläke tekijäänsä kiittää. Katso, onko tuleva työeläkkeesi riittävä: Työeläke.fi.

Eläketurvakeskus (ETK) on lakisääteinen työeläketurvan kehittäjä, asiantuntija ja yhteisten palvelujen tuottaja.