Ajankohtaislistaus
12.1.2022

Nyt avautuu tilaisuus kertoa ruusut ja risut Työeläke-lehdestä. Kyselyllä selvitämme lukijoiden mieltymyksiä ja lehden lukemisen tapaa. Taloustutkimus toteuttaa lukijatutkimuksen verkkokyselynä 11.–27. tammikuuta.

– Työeläke-lehti ilmestyy paperisena ja verkossa. Haluamme palvella lukijoitamme hyvin – ja tietää, millä tavoin he lehteä hyödyntävät, päätoimittaja Tuovi Rautjoki sanoo.

Työeläke-lehti on Eläketurvakeskuksen julkaisema työeläkealan ammatti- ja sidosryhmälehti. Neljästi vuodessa ilmestyvän lehden sisällöt tuotetaan Eläketurvakeskuksen viestinnässä ja lehden päätoimittajana toimii viestintäjohtaja.

Verkkolehti ilmestyy Työeläkelehti.fi-palvelussa. Se, kuten vuonna 2021 uudistunut printtilehtikin, ovat tilaajilleen maksuttomia.

– Monikanavainen lehti on meille tärkeä tiedotuskanava ja tietolähde sidosryhmille. Etenkin avovastauksissa tarjoutuu lukijoille tilaisuus kertoa, puuttuuko lehdestä joitakin sellaisia juttuja tai aihealueita, joista he haluaisivat lukea enemmän, päätoimittaja jatkaa.

Kysely on kaikille avoin ja siihen vastanneet osallistuvat reilun 550 euron arvoisen Applen iPad mini -tablettitietokoneen arvontaan.

Vastaamalla kyselyyn Työeläke-lehden lukijat antavat arvokasta palautetta lehdentekijöille ja Eläketurvakeskukselle. Lukijakyselyn tulos julkaistaan maaliskuussa ilmestyvässä Työeläke-lehdessä.

Vastaa kyselyyn

Kuva Työeläke-lehden 4:2021 kansikuvasta.

Lukijakyselyssä ovat tarkastelussa lehden uusimman numeron (Työeläke 4:2021) artikkelit ja muun muassa verkkolehden toimivuus. (Kansikuva: Karoliina Paatos)

Tilaa ja tutustu:

Työeläkelehti.fi (verkkolehti)

Tilaa Työeläke-lehden uutiskirje

Lisätietoja Työeläke-lehdestä

Eläketurvakeskus (ETK) on lakisääteinen työeläketurvan kehittäjä, asiantuntija ja yhteisten palvelujen tuottaja.