Ajankohtaislistaus
17.5.2024

Eläketurvakeskuksen webinaarisarja tarjoaa ajankohtaista tietoa työeläkealaa koskettavista lakiasioista alan asiantuntijoille. Kolmannessa ja kevään viimeisessä jaksossa sukelletaan EU-lainsäädännön ja kansainvälisten hankkeiden ajankohtaisiin aiheisiin. Ilmoittaudu mukaan.

Mitä työeläkealan kansainvälisellä rintamalla tapahtuu? Millaisia työeläkealaa koskettavia asetuksia, direktiivejä ja hankkeita on meneillään? Näihin kysymyksiin kurkistamme kevään viimeisillä Lakisääteisillä aamukahveilla.

Kevään viimeisessä webinaarissa vieraana on Eläketurvakeskuksen kehityspäälliköt Inka Hassinen ja Minna Levander. Inka ja Minna avaavat työeläkealaa koskettavia EU-lainsäädännön ajankohtaisia aiheita ja muita työeläkealan kansainvälisiä hankkeita.

Webinaari järjestetään perjantaina 7.6. klo 9.00–9.30. Ilmoittaudu mukaan maksuttomaan webinaariin Etk.fi:n koulutuskalenterista. Ilmoittautuneille lähetetään Teams-linkki sähköpostiin.

Lakisääteiset aamukahvit on tarkoitettu kaikille työeläkealan asiantuntijoille, jotka haluavat kuulla työeläkealaa koskettavista lakiasioista.

Tervetuloa mukaan!

Ilmoittaudu 7.6. webinaariin koulutuskalenterissa

Eläketurvakeskus (ETK) on lakisääteinen työeläketurvan kehittäjä, asiantuntija ja yhteisten palvelujen tuottaja.