Ajankohtaislistaus
15.4.2024

Eläketurvakeskuksen webinaarisarja tarjoaa ajankohtaista tietoa työeläkealaa koskettavista lakiasioista alan asiantuntijoille. Toisessa jaksossa 3.5. vieraana on Eläketurvakeskuksen lakilinjan johtaja Karoliina Kiuru. Ilmoittaudu mukaan.

Mitä kaikkea työeläkealalla tapahtuu? Millaisia lakimuutoksia, juridisia linjauksia tai hankkeita on meneillään? Näihin kysymyksiin kurkistamme Lakisääteisillä aamukahveilla.

– Aamukahveilla kuulet työeläkealan keskeisimmistä lakiasioista sekä syventävän asiantuntijapuheenvuoron yhdestä ajankohtaisesta aiheesta, kertoo viestinnän asiantuntija ja webinaarin juontaja, Hanna-Maria Kuntala Eläketurvakeskuksesta.

Toisessa webinaarissa vieraana on ETK:n lakilinjan johtaja, Karoliina Kiuru. Hän avaa Eläketurvakeskuksessa keskeisiä lainsäädäntöhankkeita ja sitä, miten Eläketurvakeskus on hankkeissa mukana.

Webinaari järjestetään perjantaina 3.5. klo 9.00–9.30. Ilmoittautuneille lähetetään Teams-linkki sähköpostiin. Ilmoittaudu mukaan maksuttomaan webinaariin Etk.fi:n koulutuskalenterissa:

Lakisääteiset aamukahvit järjestetään joka kuukauden ensimmäinen perjantai. Varaa myös tulevan perjantain aamukahvi 7.6. kalenteristasi.

Lakisääteiset aamukahvit on tarkoitettu työeläkealan asiantuntijoille, jotka haluavat kuulla työeläkealaa koskettavista lakiasioista.

Tervetuloa mukaan!


Eläketurvakeskus (ETK) on lakisääteinen työeläketurvan kehittäjä, asiantuntija ja yhteisten palvelujen tuottaja.