Ajankohtaislistaus
26.11.2021

ProCom – Viestinnän ammattilaiset ry palkitsi Eläketurvakeskuksen Eläkekomitea-podcastin kunniamaininnalla organisaatiomedioiden kilpailussa. Raati kiitteli podcastia vaikean aiheen käsittelystä raikkaalla tavalla, uusien näkökulmien tarjoamisesta sekä onnistumisessa haastavassa lajissa eli satiirissa.

Eläkekomitea-podcast sai kunniamaininnan sen ansiokkuudesta omassa mediakategoriassaan. Tuomariston mukaan Eläkekomitea-podcast on saavuttanut hyviä tuloksia, jotka on saatu oikealla host-valinnalla ja vierailla sekä onnistuneella yleisömarkkinoinnilla. Tuomaristo kiittää sitä, että media käsittelee vaikeaa aihetta raikkaalla tavalla ja tarjoaa uusia näkökulmia.

Hyvällä sykkeellä vaikeasta aiheesta

Eläketurvakeskuksen Eläkekomitea-podcast syntyy yhteistyössä tuotantoyhtiö Jaksomedian kanssa. Komitean napakkana juontajana toimii Ylioppilaslehden päätoimittaja, journalisti Tuija Siltamäki.

– Iso kiitos yhteistyökumppaneillemme Jaksomedialle ja juontaja Tuija Siltamäelle rautaisesta ammattitaidosta ja näkemyksestä. Yhdessä, hyvällä sykkeellä vaikeasta eläkeaiheestakin voi syntyä puhutteleva podcast, iloitsee podcastin tuottaja, viestinnän asiantuntija Antti Karkiainen Eläketurvakeskuksesta.

– Voiko tällaisesta aiheesta tehdä podcastin? Tietysti! Tarvitaan vain asiakas, joka tietää mitä haluaa, ja tekijät, jotka ymmärtävät miten tavoite saavutetaan. Meiltä siis isoimmat kiitokset kuuluvat ETK:lle ja Tuija Siltamäelle”, sanoo tuotantoyhtiö Jaksomedian perustaja Olli Sulopuisto.

Täsmälääke eläkekeskusteluun

Eläkekomitea pyrkii nostamaan keskusteluun tuoreita näkökulmia ja ajatuksia, unohtamatta huumoria. Samalla on tarkoitus lisätä ymmärrystä monimutkaisista tulevaisuuteemme vaikuttavista kehityskuluista.

Syksyn aikana Suomen virallisin konklaavi on käsitellyt ajankohtaisia aiheita, kuten työperäistä maahanmuuttoa ja ruokalähettien eläketurvaa. Eläkekomitean seuraava jakso ilmestyy 13.12. Tuolloin luvassa on erikoisjakso, jossa visioidaan unelmien eläkejärjestelmää.

Eläkekomitea on kuunneltavissa Etk.fi-verkkopalvelussa ja useimmilla podcast-alustoilla. Pistä ohjelma seurantaan!

Kuuntele Eläkekomitea-podcastia

Oma Media on ProCom – Viestinnän ammattilaiset ry:n arvio ja kilpailu, jossa palkitaan vuoden parhaita organisaatiomedioita. Oma Media -arvio tarjoaa osallistujilleen ulkopuolisen asiantuntijatuomariston näkökulman median arvioimiseen ja kirjallisen palautteen median vahvuuksista ja kehittämiskohteista. Vuodesta 2021 alkaen kaksi kilpailua yhdistyy yhdeksi: Oma Media ja Vuosikertomusarvio muodostavat yhden, yhtenäisen kilpailun. Oma Media -kilpailu järjestetään seuraavan kerran syksyllä 2021.

Eläketurvakeskus (ETK) on lakisääteinen työeläketurvan kehittäjä, asiantuntija ja yhteisten palvelujen tuottaja.