Ajankohtaislistaus
12.6.2019

Jaakko Kiander on nimitetty Eläketurvakeskuksen tutkimuksesta, tilastoista ja suunnittelusta vastaavaksi johtajaksi ja Tuovi Rautjoki viestintäjohtajaksi.

Valtiotieteiden tohtori, dosentti Jaakko Kiander, 55, on nimitetty Eläketurvakeskuksen tutkimuksesta, tilastoista ja suunnittelusta vastaavaksi johtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi. Kiander siirtyy Eläketurvakeskukseen Ilmarisen yhteiskuntasuhdejohtajan tehtävästä. Hän on toiminut Ilmarisella myös talousjohtajana.

Kiander on työskennellyt aiemmin myös mm. Palkansaajien tutkimuslaitoksen johtajana ja Valtion taloudellisen tutkimuskeskuksen VATTin tutkimusprofessorina ja tutkimusjohtajana.

Yhteiskuntatieteiden maisteri Tuovi Rautjoki, 43, on nimitetty Eläketurvakeskuksen viestintäjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi 12.8.2019 alkaen. Hän siirtyy Eläketurvakeskukseen valtiontalouden tarkastusviraston viestintäpäällikön tehtävästä. Hän on toiminut aiemmin viestinnän päällikkötehtävissä myös muun muassa Suomen metsäkeskuksessa ja Vahanen-yhtiöissä.

Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Mikko Kautto, puh. 029 411 2185

Eläketurvakeskus (ETK) on lakisääteinen työeläketurvan kehittäjä, asiantuntija ja yhteisten palvelujen tuottaja.