Töihin Eläketurvakeskukseen

Tule tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä Eläketurvakeskukseen! Teemme töitä kestävän ja luotettavan, oikeudenmukaisen ja tehokkaasti järjestetyn työeläketurvan puolesta.

Neljä Eläketurvakeskuksen työntekijää.

Tutustu avoimiin paikkoihimme tai jätä avoin hakemus.

EU-eläkekäsittelijöitä/kesätyöntekijöitä

Haemme kesätyöntekijöitä hoitamaan ulkomaiseen eläkehakemusliikenteeseen liittyviä tehtäviä. Tehtäviin kuuluvat hakemusprosessia tukevat toiminnot mm. hakemusten alkukäsittely, ulkomaisten eläkepäätösten rekisteröinti sekä erilaisten muutosilmoitusten hoitaminen.

Lue lisää

Järjestelmäasiantuntija/kesätyöntekijä

Haemme kesätyöntekijäksi järjestelmäasiantuntijaa. Vastaat asiakkaiden yhteydenottoihin help deskin asiakaspalvelussa. Ohjaat yhteydenottoja muille asiantuntijoille ja IT-toimittajille sekä ratkaiset asiakkaiden päätelaitteisiin liittyviä tietoteknisiä ongelmia. Help desk –päivystyksen lisäksi toimit päätelaiteympäristömme asiantuntijana, asennat työasemia ja puhelimia sekä tuet niiden käyttöä. Vastuullamme olevia päätelaitteita ovat työasemat, puhelimet ja tulostimet. Käytämme Windows10- ja Android-käyttöjärjestelmiä.

Lue lisää

Projektityöntekijä

Haemme tilastoyksikköön projektityöntekijää laatimaan tilastollista analyysiä eläkkeitä kartuttaneista tuloista. Tehtävänäsi on myös laatia ohjelmistosovellus, jonka avulla tuotetaan eläkevakuuttajille ja Eläketurvakeskukselle raportteja EU:n sosiaaliturvatietojen sähköisestä vaihtojärjestelmästä (EESSI). Tehtäviä voidaan muokata riippuen osaamisestasi ja kiinnostuksestasi. Lisäksi työhön voi sisältyä muita tehtäviä, jotka liittyvät tilastojen ja erilaisten laskelmien laatimiseen ja analysoimiseen.

Lue lisää

Tietopalvelusihteeri/kesätyöntekijä

Haemme kesätyöntekijöiksi kahta tietopalvelusihteeriä. Tehtäviin kuuluu viranomaisten pyyntöjen käsittelyä, henkilörekisterin sisältöön liittyviä selvittely- ja rekisteröintityötä. Lisäksi käsittelet ulkomailta lähetettyjen työntekijöiden todistuksia sekä niihin liittyviä peruutus- ja muutostodistuksia. Tehtäviin kuuluu myös asiakaspalvelua puhelimitse ja sähköpostitse. Hyödynnät työssäsi useita eri rekisterisovelluksia.

Lue lisää

Avoin hakemus

Mikäli et löytänyt itseäsi kiinnostavaa avointa työpaikkaa, voit jättää avoimen hakemuksen. Olemme sinuun yhteydessä, mikäli osaamistasi vastaava työpaikka tulee hakuun.

Täytä hakemus

Mitä Eläketurvakeskus tekee?

Eläketurvakeskus (ETK) on työeläkkeiden tietotalo. Teemme tutkimuksia, tilastoja ja taustaselvityksiä työeläketurvan arviointia ja kehittämistä varten. Vastaamme työeläkejärjestelmän keskusrekisterien sisällöstä ja ylläpidosta sekä työeläkealan yhteisten tietojen ja palvelujen saatavuudesta. Autamme Suomessa asuvia vakuutettuja hakemaan työuransa aikana ansaitsemansa eläkeoikeuden ulkomailta.

Annamme lausuntoja ja soveltamisohjeita sekä valmistelemme eläketurvaa koskevia lainmuutoksia ja sosiaalisopimuksia. Valvomme, että työnantajat ja yrittäjät hoitavat lakisääteisen vakuuttamisvelvollisuutensa. Tämän lisäksi neuvomme, koulutamme ja viestimme työeläketurvasta sekä osallistumme alan säädösten valmisteluun.

Olemme yksityinen työnantaja. Meillä työskentelee yli 300 ammattilaista. Jokaisen tarina on erilainen. Tutustu tarkemmin kolmen etk:laisen – Outin, Suvin ja Nikon – tarinaan. Sosiaalisen median kanavissa pääset kurkistamaan syvemmin meidän maailmaamme.

Seuraa meitä somessa

Pääset osaksi ajankohtaista työeläkekeskustelua ja voit seurata uusia avoimia työpaikkojamme.

Eläketurvakeskuksen Linkedin-tili.

Näet avoimet työpaikkamme ja saat tietoa tapahtumistamme ja tuotteistamme.

Eläketurvakeskuksen Instagram-tili.

Voit tutustua arkeemme ja erilaisiin työntekijöihimme työeläkkeiden tietotalossa.

Eläketurvakeskus työnantajana

Toimiva työyhteisömme koostuu eri alojen ammattilaisista. Jatkuva palveluiden ja toiminnan kehittäminen kuuluu työkulttuuriimme. Henkilöstöltä odotetaan aktiivisuutta oman työnsä ja osaamisensa sekä työyhteisön kehittämisessä. Olemme tasa-arvoinen ja osallistava työyhteisö, jossa työntekijöiden mielipiteitä arvostetaan.

Eläketurvakeskuksen visio ”Meiltä kysytään, meihin luotetaan!” näkyy työkulttuurissamme.

Yhteiset arvot ohjaavat toimintaamme:

  • rohkeasti tulevaisuuteen
  • yhteistyössä
  • osaamista kehittäen

Koemme oman työmme hyvin merkitykselliseksi, selviää syksyn 2017 henkilöstötutkimuksesta. Sitoudumme arvoihimme ja koemme ne tavoittelemisen arvoisina. Pidämme työtämme haastavana ja mielenkiintoisena. Arvostamme työhyvinvointiin panostamista ja omaa työterveyshuoltoa. Myös talon monipuolinen virkistystoiminta sai kiitosta.