Töihin Eläketurvakeskukseen

Tule tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä Eläketurvakeskukseen! Teemme töitä kestävän ja luotettavan, oikeudenmukaisen ja tehokkaasti järjestetyn työeläketurvan puolesta.

Neljä Eläketurvakeskuksen työntekijää.

Tutustu avoimiin paikkoihimme tai jätä avoin hakemus.

Matemaatikko

Haemme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen matemaatikkoa tekemään selvityksiä ja laskelmia työeläkkeiden rahoituksesta. Olet mukana kehittämässä laskentamalleja, toimeenpanemassa työeläkkeiden rahoitusta ja palvelemassa asiakkaitamme. Tehtäväsi vastuut määräytyvät valmiuksiesi mukaan. Tehtävässä pääset arvioimaan ja toimeenpanemaan työeläkkeiden rahoitusta yhteistyössä alan asiantuntijoiden kanssa.

Lue lisää

Palveluassistentti

Haemme määräaikaiseen työsuhteeseen palveluassistenttia.

Palveluassistenttina

  • käsittelet saapuvaa ja lähtevää postia
  • hoidat ulkoisia ja sisäisiä asiakaspalvelutehtäviä puhelimitse ja sähköpostitse
  • vastaanotat ja lähetät materiaalitilauksia
  • hoidat erilaisia kopiointi- ja skannaustehtäviä
  • huolehdit monitoimilaitteiden päivittäisestä toimivuudesta
  • esikäsittelet järjestelmistä tulevia sähköisiä asiakirjoja henkilörekistereitä apuna käyttäen.

Tehtävä on määräaikainen ja alkaa sopimuksen mukaan joko joulukuussa tai viimeistään tammikuun alussa ja päättyy 31.12.2020. Työaikasi sijoittuu klo 7.30 ja 16.00 väliselle ajalle.

Lue lisää

Avoin hakemus

Mikäli et löytänyt itseäsi kiinnostavaa avointa työpaikkaa, voit jättää avoimen hakemuksen. Olemme sinuun yhteydessä, mikäli osaamistasi vastaava työpaikka tulee hakuun.

Täytä hakemus

Mitä Eläketurvakeskus tekee?

Eläketurvakeskus (ETK) on työeläkkeiden tietotalo. Teemme tutkimuksia, tilastoja ja taustaselvityksiä työeläketurvan arviointia ja kehittämistä varten. Vastaamme työeläkejärjestelmän keskusrekisterien sisällöstä ja ylläpidosta sekä työeläkealan yhteisten tietojen ja palvelujen saatavuudesta. Autamme Suomessa asuvia vakuutettuja hakemaan työuransa aikana ansaitsemansa eläkeoikeuden ulkomailta.

Annamme lausuntoja ja soveltamisohjeita sekä valmistelemme eläketurvaa koskevia lainmuutoksia ja sosiaalisopimuksia. Valvomme, että työnantajat ja yrittäjät hoitavat lakisääteisen vakuuttamisvelvollisuutensa. Tämän lisäksi neuvomme, koulutamme ja viestimme työeläketurvasta sekä osallistumme alan säädösten valmisteluun.

Olemme yksityinen työnantaja. Meillä työskentelee yli 300 ammattilaista. Jokaisen tarina on erilainen. Tutustu tarkemmin kolmen etk:laisen – Outin, Suvin ja Nikon – tarinaan. Sosiaalisen median kanavissa pääset kurkistamaan syvemmin meidän maailmaamme.

Seuraa meitä somessa

Pääset osaksi ajankohtaista työeläkekeskustelua ja voit seurata uusia avoimia työpaikkojamme.

Eläketurvakeskuksen Linkedin-tili.

Näet avoimet työpaikkamme ja saat tietoa tapahtumistamme ja tuotteistamme.

Eläketurvakeskuksen Instagram-tili.

Voit tutustua arkeemme ja erilaisiin työntekijöihimme työeläkkeiden tietotalossa.

Eläketurvakeskus työnantajana

Toimiva työyhteisömme koostuu eri alojen ammattilaisista. Jatkuva palveluiden ja toiminnan kehittäminen kuuluu työkulttuuriimme. Henkilöstöltä odotetaan aktiivisuutta oman työnsä ja osaamisensa sekä työyhteisön kehittämisessä. Olemme tasa-arvoinen ja osallistava työyhteisö, jossa työntekijöiden mielipiteitä arvostetaan.

Eläketurvakeskuksen visio ”Meiltä kysytään, meihin luotetaan!” näkyy työkulttuurissamme.

Yhteiset arvot ohjaavat toimintaamme:

  • rohkeasti tulevaisuuteen
  • yhteistyössä
  • osaamista kehittäen

Koemme oman työmme hyvin merkitykselliseksi, selviää syksyn 2017 henkilöstötutkimuksesta. Sitoudumme arvoihimme ja koemme ne tavoittelemisen arvoisina. Pidämme työtämme haastavana ja mielenkiintoisena. Arvostamme työhyvinvointiin panostamista ja omaa työterveyshuoltoa. Myös talon monipuolinen virkistystoiminta sai kiitosta.