Etk.fi - Eläkevakuuttajien käyttöön

Eläkevakuuttajien käyttöön

  • 1 - 8
mukaan
Lomake Tunnus Kuvaus PDF
Lomake Tunnus Kuvaus PDF
EU/ETA-Eläkehakemuksen tiedustelu 2210

Tiedustelulomake, jolla eläkelaitos pyytää EU/ETA-hakemukseen liittyviä lisätietoja ulkomailta ETK:n UM-osaston tai Kelan KV-keskuksen välityksellä.

Lataa
EU/ETA-eläkehakemus / Lähete 4000

Saate, jota eläkelaitos käyttää eläkehakemuksen ja siihen liittyvien lisätietojen välittämiseksi ETK:n UM-osastolle.

Lataa
Lisäsivu Norjan laitoksia varten E213 Norja

Yksityiskohtaisen lääkärilausunnon (E213) maakohtainen lisäsivu. Täytetään vain niissä tapauksissa, joissa lisäselvitystä eläkkeenhakijan terveydentilasta EU-eläkehakemusasiassa on pyytänyt Norjan eläkelaitos.

Lataa
Lisäsivu Puolan laitoksia varten E213 Puola

Yksityiskohtaisen lääkärilausunnon (E213) maakohtainen lisäsivu. Täytetään vain niissä tapauksissa, joissa lisäselvitystä eläkkeenhakijan terveydentilasta EU-eläkehakemusasiassa on pyytänyt Puolan eläkelaitos.

Lataa
Lisäsivu Unkarin laitoksia varten E213 Unkari

Yksityiskohtaisen lääkärilausunnon (E213) maakohtainen lisäsivu. Täytetään vain niissä tapauksissa, joissa lisäselvitystä eläkkeenhakijan terveydentilasta EU-eläkehakemusasiassa on pyytänyt Unkarin eläkelaitos.

Lataa
Tietojenvälitys E001

Lomakkeella joko pyydetään tai välitetään lisätietoja EU/ETA-eläkehakemusasiassa

Lataa
Yksityiskohtainen lääkärinlausunto E213

Vain lääkäreiden käyttöön tarkoitettu lomake, jonka ulkomaan vakuutuslaitos voi vaatia lisäselvityksenä eläkkeenhakijan terveydentilasta. Yksityiskohtainen lääkärinlausunto, Detailed Medical Report, on korvannut E213-lääkärinlausunnon. E213-lääkärinlausunto täytetään EU-eläkehakemusasiassa ainoastaan nimenomaisesta pyynnöstä vasta yksityiskohtainen lääkärinlausunto -lomakkeen toimittamisen jälkeen.

Lataa
Yksityiskohtainen lääkärinlausunto Detailed Medical Report

Vain lääkäreiden käyttöön tarkoitettu lomake, jonka ulkomaan vakuutuslaitos voi vaatia lisäselvityksenä eläkkeenhakijan terveydentilasta. Jos lomaketta avatessa tulee ilmoitus 'Please wait... If this message is not ...', tallenna lomake omalle tietokoneelle klikkaamalla ilmoitussivua hiiren oikealla painikkeella ja valitse Save as / Tallenna nimellä sekä tallennuspaikka. Sen jälkeen avaa lomake tallennuspaikasta.

Lataa