Uutiskirjeet kokoavat tuoreet eläkeuutiset teemoittain

Eläketurvakeskuksen uutiskirjeistä voit seurata eläketurvan arvioinnin ja kehittämisen, eläkekoulutusten, vakuuttamisen ja valvonnan tai ulkomaisten eläkkeiden aiheita. Vai kiinnostaisiko ruotsinkielinen kooste tai kansainvälinen näkökulma englanniksi nivottuna? Tutustu tarjontaan ja tilaa.

Eläkefakta

Tuotamme korkeatasoista ja laajasti hyödynnettyä asiantuntijatietoa eläketurvan arviointiin ja kehittämiseen. Tutkimme eläketurvaa, teemme ennusteita ja laadimme tilastoja. Eläkefakta kokoaa muutaman kuukauden välein yhteen julkaisujamme ja niiden keskeisiä havaintoja sekä esittelee muita ajankohtaisia asioita. Ilmestyy 6 kertaa vuodessa.

Koulutus

ETK on työeläkejärjestelmän luotettava ja arvostettu kouluttaja. Tarjoamme eläkejärjestelmän toimijoille peruskoulutusta sekä täydentäviä ja syventäviä koulutuksia eri teemoista ja ajankohtaisista uudistuksista. Koulutuskirjeen avulla saat säännöllisesti tietoa tulevista koulutuksistamme. Ilmestyy 10 kertaa vuodessa.

Vakuuttaminen ja valvonta

Palvelemme työnantajia, yrittäjiä ja viranomaisia tarjoamalla ajankohtaista tietoa työeläkevakuuttamisesta ja sen valvonnasta. Vakuuttamis- ja valvontakirje kertoo sinulle mm. työvoiman liikkumisesta yli rajojen, ulkomaantyön vakuuttamisen säännöistä ja muutoksista sekä valvontatuloksista. Ilmestyy 6 kertaa vuodessa.

Eläkkeet ulkomailta

ETK toimii kansainvälisissä eläkeasioissa linkkinä suomalaisten ja ulkomaisten eläkelaitosten ja Kelan välillä. Uutiskirjeessämme kerromme ajankohtaista tietoa muiden maiden eläkeasioista liittyen mm. ulkomaisten eläkkeiden hakuvaatimuksiin, eläkeikiin, eläkejärjestelmien muutoksiin, elossaolotodistuksiin sekä eläkkeen saamisen muihin edellytyksiin. Ilmestyy 4 kertaa vuodessa.

Suomenkielisten kirjeiden tilaukseen >>

Newsletter

Englanninkielinen kirjeemme on tarkoitettu ulkomailla toimiville yhteistyökumppaneillemme ja sidosryhmillemme. Newsletter tarjoaa faktatietoa Suomen eläketurvasta, kansainvälisesti mielenkiintoisia tutkimustuloksia sekä Suomen eläkejärjestelmän vertailua muihin maihin. Ilmestyy 4 kertaa vuodessa.

Tilaa Newsletter >>

Nyhetsbrev

Ruotsinkielinen kirjeemme kertoo sinulle työeläkealan ajankohtaisia asioista ja uusimmasta asiantuntijatiedostamme toisella kotimaisella. Ilmestyy 4 kertaa vuodessa.

Tilaa Nyhetsbrev >>

Kuva: iStock