Syksyn asiantuntijavalmennukseen haku päällä

Eläketurvakeskus järjestää työeläkealan asiantuntijoille ammattiosaamista syventävää koulutusta. Seuraava laajempi valmennusjakso alkaa syyskuussa. Haku koulutukseen on parhaillaan käynnissä.

Jos työskentelet asiantuntijana työeläkealalla tai teet tiivistä yhteistyötä työeläkealalla, on tehokas koulutus suunnattu juuri sinulle. Valmennusohjelma sisältää

  • 12 lähiopiskelupäivää
  • verkko-opiskelua
  • kehittämistyön ja
  • asiantuntijatyön arvioinnin sekä henkilökohtaisen palautteen.

Valmennuksessa on hyvä tilaisuus kehittää osaamistaan ohjatusti ja samalla saada uusia näkökulmia omaan asiantuntijuuteensa.

– Koulutuksen lähijaksoilla teemme tiiviisti yhteistyötä ja siten koulutus luo hyvät puitteet verkostoitua alan muiden osaajien kanssa, kertoo Eläketurvakeskuksen kouluttaja Anna-Stina Toivonen.

Valmennukseen haetaan verkkolomakkeella 15.6. mennessä. Koulutus alkaa 12. syyskuuta ja päättyy ensi vuoden keväällä toukokuussa. Opetuksen lähijaksot järjestetään Eläketurvakeskuksen koulutustiloissa Helsingissä (Kirjurinkatu 3, Itä-Pasila).

Valmennuksen hinta on 3 800 euroa (alv. 0). Hintaan sisältyy valmennusohjelman lisäksi oppimateriaali, tarjoilut koulutuspäivinä sekä osallistuminen Työeläkepäivään.

Lisätietoja: kouluttaja Anna-Stina Toivoselta, 029 411 2626, anna-stina.toivonen(at)etk.fi