Asiantuntijana työeläkealalla -valmennus

Työskenteletkö asiantuntijana työeläkealalla tai teetkö tiivistä yhteistyötä työeläkealan kanssa? Oletko kiinnostunut syventämään osaamistasi työeläkeasioista sekä pohtimaan työtäsi asiantuntijana?

Tule mukaan järjestyksessään seitsemänteen Asiantuntijana työeläkealalla -valmennukseen!

Valmennuksen tavoitteena on

  • syventää työeläkealan tuntemustasi,
  • kehittää asiantuntijatyössä tarvitsemiasi taitoja ja
  • verkostoitua muiden asiantuntijoiden kanssa.

Valmennusohjelma sisältää

  • 12 lähiopiskelupäivää,
  • verkko-opiskelua,
  • kehittämistyön ja
  • asiantuntijatyön arvioinnin sekä henkilökohtaisen palautteen.

Valmennuksen lähijaksot järjestetään ETK:n koulutustiloissa Helsingin Itä-Pasilassa.

Valmennuksen aikataulu ja sisältö

12.9. - 13.9.2018 Odotukset asiantuntijan työlle

Jakson tavoitteena on herätellä ajatuksia omasta asiantuntijuudesta. Kuulla tarkemmin valmennuksen kulusta ja verkostoitua.

10.10. – 11.10.2018 Työeläkeala osana suomalaista yhteiskuntaa

Jaksolla tutustumme työeläkejärjestelmään osana suomalaista yhteiskuntaa. Käsittelemme työeläkkeen kestävyyttä poliittisesta, taloudellisesta ja sosiaalisesta näkökulmasta. Pohdimme myös työeläkkeen asemaa osana kansantaloutta ja sosiaalivakuutusta.

13.11. ja 14.11.2018 Yhteistyö työeläkealalla

Tutustutaan alan toimijoihin ja päätöksentekoon. Ensimmäisen päivän ohjelmassa on asiantuntijaluennon lisäksi työeläkepäivään osallistuminen.

13.12.2018 Kehittyminen asiantuntijana

Tällä jaksolla paneudutaan asiantuntijatyön sisällön merkitykseen sekä omien voimavarojen ja vahvuuksien löytämiseen.

23.1.–24.1.2019 Työeläkeala ja asiantuntija mediassa

Miten työeläkeala näyttäytyy mediassa? Entä miten saat asiantuntijana oman viestin parhaiten eteenpäin? Opiskellaan viestinnän taitoja sekä tutustutaan eri viestintävälineisiin ja niiden asettamiin haasteisiin.

7.3.2019 Työeläkeala ja kansainvälisyys

Jaksolla keskitytään työeläkealaan kansainvälisestä näkökulmasta. Tutustutaan EU:n eläkepolitiikkaan, nykyisiin haasteisiin ja tulevaisuuden visioihin.

11.4.2019 Asiantuntijatyö tulevaisuudessa ja työeläkeala tulevaisuudessa

Miltä näyttää työeläkealan tulevaisuuden kehitys ja asiantuntijan rooli muutoksessa? Pohdimme muutosten vaikutuksia asiantuntijatyöhön sekä luomme valmiuksia muutosten kohtaamiseen.

23.5.2019 Kehittämistöiden esittely ja päätöstilaisuus

Valmennukseen kuuluu kehittämistyö, jossa syvennyt johonkin tärkeään teemaan tai kehittämishankkeeseen. Kehittämistyötä on tehty valmennuksen rinnalla omalla työpaikalla. Viimeisenä kurssipäivänä kehittämistyö esitellään.

Hinta

Valmennuksen hinta on 3 800 euroa/osallistuja (alv 0 %). Osallistumismaksu veloitetaan kahdessa erässä (syyskuussa 2018 ja tammikuussa 2019). Hintaan sisältyy valmennusohjelman lisäksi oppimateriaali, tarjoilut koulutuspäivinä sekä osallistuminen Työeläkepäivään.

Haku

Hae valmennukseen verkkolomakkeella 15.6.2018 mennessä.

Valmennukseen otetaan korkeintaan 20 osallistujaa. Osallistujille ilmoitetaan valinnasta henkilökohtaisesti hakuajan jälkeen.