Asiantuntijana työeläkealalla -valmennus

Valmennus on noin vuoden kestävä työeläkealan täydennyskoulutus. Sen tavoitteena on syventää työeläkealan tuntemusta, kehittää asiantuntijatyössä tarvittavia taitoja ja mahdollistaa verkostoituminen muiden alan toimijoiden kanssa.

Työeläkealan asiantuntijatehtävissä toimiville suunnattu valmennusohjelma sisältää 12 lähiopiskelupäivää ja itsenäistä verkko-opiskelua sekä omaan työhön liittyvän kehittämistyön. Lisäksi valmennus sisältää asiantuntijatyön arvioinnin. Osallistuja saa palautetta yhteistyökumppaneilta ja sen avulla tietoisuus omista vahvuuksista ja kehittämisalueista kasvaa.

Valmennuksessa syvennytään muun muassa eläketietouteen, työeläkealan kiinnostaviin ajankohtaisiin teemoihin sekä työelämän muutoksiin.

Valmennusohjelman hinta osallistujalle on 3 800 euroa. Maksu veloitetaan kahdessa erässä, syyskuussa 2016 ja tammikuussa 2017. Hintaan sisältyy laadukas koulutusohjelma, oppimateriaalit, tapaamisten tarjoilut ja osallistuminen työeläkealan vuotuiseen suurtapahtumaan Työeläkepäivään.

Valmennus alkaa 20.9.2016 ja päättyy 17.5.2017.

Tutustu valmennuksen esittelyyn.

Valmennuksen-orientaatio-päivämäärillä

Miten valmennuksen anti koettiin edellisillä kerroilla?

“Kokonaisuus oli mainio ja ylitti odotukset. Monipuolisuus auttoi katsomaan eläketurvajärjestelmää useammasta eri näkökulmasta. Yhteiskunnallinen näkökulma kokonaisuuteen vahvistui ja ymmärrän eläketurvajärjestelmän merkityksen ja vaikutusvallan myös suuremmassa mittakaavassa.”

“Tärkeäksi koin asiantuntijuuden kehittymisen muullakin kuin omalla osaamisalueella. Asiantuntija-arviointia oli erityisen antoisaa, se pisti tarkastelemaan omia toimintatapoja uusin silmin.”

“Verkostoituminen oli yksi valmennuksen suurimmista anneista. Tapaamisilla oli mukavan rento ja välitön tunnelma. Kasvattavaa oli kuulla erilaisissa tehtävissä toimivien näkökulmia ja mielipiteitä. Opin heiltä paljon!”

 

AIHEEN ASIANTUNTIJA: MARINA SIROLA